top of page
  • Britt Konnander

Breaking Boundaries Consulting firar 2 år


Idag firar vi på Breaking Boundaries Consulting vår 2 års dag. Det är exakt två år sedan jag startade mitt bolag.


Jag minns så väl min oro och rädsla när jag bestämde mig för att bli egen. Jag minns alla de frågor som snurrade runt i huvudet på mig. Vågar jag tro på min vision och min dröm? Kommer jag lyckas? Kommer någon köpa mina tjänster? Kommer jag känna mig ensam? Varför lämna något tryggt där jag vet vad jag har för något nytt och oprövat? Jag kunde ha fortsatt som tidigare, men

Var detta verkligen min dröm jag levde? Jagade jag verkligen det jag önskade? Var det i nuvarande roll jag kom mest till min rätta?

Idén bakom Breaking Boundaries Consulting växte fram när jag i mina linjeroller insåg att det fanns ett starkt behov av någon neutral part som kunde hjälpa verksamheter och chefer att utmana gamla sanningar och uppfattningar och skapa en mer tillåtande arena för nytänkande. En arena där man får lov att prova nya idéer, ifrågasätta och förbättra samt effektivisera befintliga arbetssätt. Detta är inte alltid lätt att som chef eller expert göra i en linjeroll. Skälen till det är många, ibland beror dessa på intern politik, andra gånger på att man inte har tid eller resurser att lyfta blicken och tänka annorlunda. Oavsett skälen kan det i dessa lägen finnas ett behov av att ta in någon extern neutral part med erfarenhet från flera branscher som hjälper en att komma vidare.

Tanken med Breaking Boundries Consulting är just att fungera som den naturliga samarbetspartnern och katalysatorn som hjälper både verksamheter och individer att gå utanför sin comfort zone, genom att utmana och motivera dem att tänka annorlunda men också stödja dem i affärskritisk- och tvärfunktionell förändring från strategi till avsedd effekt.

Nu två år efter att jag startade mitt företag kan jag bara konstatera en sak. Jag gjorde rätt, jag valde att följa min dröm och vision, trotsa mina rädslor, omdirigera, omfokusera och göra det jag älskar. Så vad är mitt råd till Er.

Det är just i dem stunder när det känns som om man är långt ifrån sina comfort zone som vår sanna potential föds.
Kom ihåg i vår smärta och frustration finner vi vår största styrka. Framgång är inte byggd på framgång. Den är uppbyggd på misstag, frustration och rädslor som man måste övervinna.
Varje gång vi tror att vi blir avvisade från något bra kom ihåg vi har bara blivit omdirigerade till något bättre.
Tro på din vision och hjärta och den kommer föra dig på rätt väg

Med dessa ord önskar jag Er stort Lycka till med Era Transformationer och Livsresor.


Trevlig vecka!


Hälsningar


Breaking Boundaries Consulting

Your Strategic Partner in Transformation & Growth

0 kommentarer

Comentários


bottom of page