top of page
  • Britt Konnander

Dags för att göra en invärdering.

Uppdaterat: 2 mars 2019


Visst är vi alla duktiga på att utvärdera andra men hur duktiga är vi att blicka inåt och värdera det goda i oss själva.

Hur duktiga är vi på att göra en INVÄRDERING?

Så stanna upp, andas in och gör en inre värdering av dig själv. Ta fram de prestationer du känner dig extra stolta över från veckan som varit. Det kan vara allt från litet till stort. Här kommer några exempel; du kanske har lyckats ge dig själv lite tid, du har löst en fråga som du länge grunnat över, du har vågat ta ett tufft samtal med någon som du länge undvikit, du har lagt undan mobilen och varit här och nu. Detta är bara några av många exempel.

Så hur gör du för att göra en invärdering och finna glädjen och förmågan att nå din fulla potential ?

Skriv ner 1- 3 saker som du känner dig extra stolta över under veckan som varitLäs upp innehållet för dig själv. Ta in budskapet!Känn dig stolt över det du gjort!Häng upp lappen på kylskåpet och påminn dig om det goda du åstadkommitFå familj, partner och vän att skriva ner sina tankar på vad de är stolta över hos sig själva.Dela med dig av dina tankar med nära och kära och förstärk varandras styrkorGör denna övning återkommande så att det blir en del av din vardag


Jag rekommenderar alla att göra en INVÄRDERING ofta och gärna. Genom att älska och uppskatta sig själv kan man älska och uppskatta andra. På så sätt skapar man en bra plattform för sin egna personlig utveckling och skapar förutsättning för att nå sin fulla potential.


Upplägget ovan är också applicerbart i arbetslivet. Det kan vara i situationer när vill genomföra en förändring, önskar skapa framgångsrika team eller få en grupp att fungera bättre för att de skall kunna nå sin fulla potential. Om du är nyfiken på hur vi på Breaking Boundaries Consulting kan hjälpa er, höra Er på 070 750 98 21 eller mejla bk@breakingboundaries.se


Ha en underbar helg allihopa!0 kommentarer

Comments


bottom of page