top of page
  • Britt Konnander

Nytt ledarskap kräver nya förmågor. Nya förmågor kräver kompetens-utvecklingFramgångsfaktorn för företagets överlevnad ligger i kompetensutveckling. Den som inte utvecklas riskerar att avvecklas!


För att lyckas måste man som ledare skapa en kultur som uppmuntrar nyfikenhet där medarbetarna vågar ifrågasätta och testa nya saker. Där man lär sig av sina misslyckanden. Finns det en rädsla att misslyckas stannar utvecklingen och då stannar företaget. Därför är min rekommendation att alltid satsa på kompetensutveckling i olika former och se till att den integreras i verksamheten. Jag vill betona integrering av kunskap, då jag har sett alltför många exempel på hur kunskaper från dyra utbildningar inte kommer till användning i vardagen. Jag avslutar denna artikel med ett citat från en kund som jag arbetat med ”Praktisera det du har lärt dig så undviker du tomhetens behag”


I veckan publicerades mina tankar om vikten av kompetensutveckling i HR People som månadens fråga.


Vill ni läsa hela artikeln klicka på länkenHur går era tankar i frågan? Kommentera gärna.

0 kommentarer
bottom of page