DATASKYDDSPOLICY OCH COOKIEPOLICY

Breaking Boundaries Consulting är mån om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina uppgifter. Nedan kan du ta del av vår Dataskyddspolicy följt av vår Cookiepolicy. 

 

KONTAKTUPPGIFTER

Gällande informationen och nyttjande av rättigheter var vänligen kontakta oss på nedan mejladress.

Telefon: +46 70 750 98 21
Mail: support@bbcg.se

 

DATASKYDDSPOLICY


Denna policy förklarar hur Breaking Boundaries Consulting AB (Org. nr 5591393250), hädanefter ”Breaking Boundaries Consulting” eller ”vi”, behandlar dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan kontakta oss. Personuppgifterna som samlas in på vår hemsida behandlas för att vi, genom marknadskommunikation och på andra sätt, vill ge dig en bättre webupplevelse men framför allt för att hålla dig uppdaterad om Breaking Boundaries Consulting.

Vilken typ av information samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller ger oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet. logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och inköpshistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla information om sessionsinformation, inklusive sidrespons, längd på besök på vissa sidor, sidans interaktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, email, lösenord, kommunikation); kommentarer, feedback, och personlig profil.

Hur samlar vi in informationen? 

När du utför en åtgärd på vår webbplats (anmäler till blogg eller ta kontakt med oss) , samlar vi in personliga uppgifter som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress, som en del av processen. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges nedan.

I vilket syfte samlar vi in informationen? 

Hemsida & Blogg
På vår hemsida ger vi dig som intresserad möjlighet att hålla dig uppdaterad om våra tjänster samt tillgång till vår blogg. På vår blogg håller du dig uppdaterad om det senaste inom inköp, transformation och trender. Du bestämmer själv vilka uppgifter du delar med dig av, men vi behöver ditt namn och din e-mailadress för att kunna skicka de senaste uppdateringarna från bloggen.

Network Hub                                                                                                                                                                   

Vi har också sidan som heter Network Hub för Er som vill bli partners med oss. Här kan ni anmäla ert intresse att ingå i vårt nätverk.  Här behandlar vi information som främst rör vår affärsrelation eller ev. framtida affärsrelation.

Event                                                                                                                                                                                 Om vi anordnar ett event behöver vi grundläggande kontaktuppgifter till dig. Detta för att kunna identifiera dig vid evenemanget samt att kunna administrera arbetet kring eventet, t.ex. för fakturering samt matpreferenser. Om vi fotograferar dig i samband med ditt deltagande på ett av våra event kan bilden publiceras i någon av Breaking Boundaries Consultings sociala mediekanaler. Detta kommer vi endast göra om vi har fått ditt godkännande.

Konsulttjänster                                                                                                                                                                

Om du vill komma i kontakt med oss för att du, eller det företag du företräder, intresserar dig av våra konsulttjänster kommer vi att behandla dina kontaktuppgifter eller annan relevant information för att möjliggöra framtida affärsrelationer.

Övrigt

  • skapa aggregerad statistisk data som vi eller våra samarbetspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster.

  • följa gällande lagar och förordningar.

Den lagliga grunden för insamling av dina personuppgifter både i samband med blogg, inlägg, eventanmälningar, nätverk och intresse för våra konsulttjänster kan var intresseavvägning, samtycke och avtal.

Hur lagras mina personuppgifter?

Vårt företags hemsida lagras på Wix.com plattformen. Wix.com ger oss en onlineplattform som tillåter oss att informera om våra  tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Hur raderas mina personuppgifter?

 

Vi sparar dina personuppgifter under den tid som vi har ett syfte med att behandla dina personuppgifter. Det innebär t.ex. att om du inte längre önskar ta del av vår blogg, eller vara med i vårt nätverk eller av andra anledning vill radera din uppgifter tar Breaking Boundaries Consulting givetvis bort dina uppgifter, förutsatt att det inte handlar om information som rör en pågående affärsrelation eller legala krav.

Detta gör du skriftligen genom att mejla till oss på ovan angiven email.

Dina rättigheter

Enligt gällande lagstiftning har du ett antal rättigheter avseende Breaking Boundaries Consultings behandling av dina personuppgifter. Dessa redogör vi för nedan. Dessutom vill vi påminna dig om att du alltid kan invända mot att dina personuppgifter används i marknadsföringssyften. Om du t ex inte längre vill ta del av våra nyhetsbrev från vår blogg kan du avregistrera dig från vårt/våra e-postutskick genom att mejla oss på ovanstående adress.

  • Rätt till tillgång, eller ett så kallat registerutdrag, innehållande vilken information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig

  • Rätt till rättelse av dina uppgifter om du t.ex. anser att uppgifter måste korrigeras för att de är felaktiga

  • Rätt till radering av dina uppgifter

  • Rätt till begränsning av behandling

  • Rätt att göra invändningar

För att utöva någon av dessa rättigheter ber vi dig att mejla oss på ovan angiven email.

Dessutom har du alltid rätt att lämna klagomål till ansvarig tillsynsmyndighet, vilket i Sverige är Datainspektionen.

Hur skyddar Breaking Boundaries Consulting era personuppgifter?


Breaking Boundaries Consulting vidtar de legala, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att se till att dina personuppgifter inte går förlorade, förstörs eller att obehöriga får tillgång till dem.

Vi strävar efter att alltid behandla dina personuppgifter inom EU/EES. Vi samarbetar dock med vissa parter vars system finns utanför EU och exempelvis vid serviceärenden kan vi behöva ge en leverantör utanför EU/EES tillgång till våra system. Detta sker bara om vi kan säkerställa en adekvat skyddsnivå för dina personuppgifter genom tillämpning av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

 

COOKIEPOLICY

Hur används COOKIES och andra spårverktyg?

En cookie är en liten textfil som skickas från Breaking Boundaries Consultings webbserver och som lagras på din dator. Det finns flera anledningar till att vi använder oss av cookies men den främsta anledningen är att förenkla för dig i användandet av vår hemsida och på så sätt förbättra användarupplevelsen. Dessutom kan vi använda cookies för att optimera vår hemsida så att den fungerar så bra som möjligt.

Breaking Boundaries Consulting använder sig främst av permanenta cookies. Permanenta cookies används till exempel för att kunna anpassa webbplatsen efter dina behov, val och intressen samt för statistikuppföljning. Det innebär t.ex. att cookien sparar information om att du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt vilka av våra artiklar du har läst.

Utöver våra egna cookies använder vi oss också av s.k. tredje parts cookies. Tredje parts cookies är inte direkt kopplade till Breaking Boundaries Consulting. Google Analytics, är ett exempel på tredje parts cookies som vi använder. Google Analytics används för att följa upp statistik över våra besöksflöden på www.bbcg.se.

Att vi använder cookies ska underlätta för både dig som besökare på hemsidan och för oss i vårt arbete med att ständigt förbättra webbanvändarupplevelsen. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Det finns även inställningar i din webbläsare som möjliggör att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Via webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade cookies. Mer information om hur du ska göra för att begränsa hur cookies lagras på just din dator hittar du under inställningar på den webbläsare du använder dig av.

Om du fortsätter att surfa på vår hemsida utan att ändra dina inställningar utgår vi från att du accepterar att ta emot våra cookies.

SEKRETESSUPPDATERINGAR

 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, vänligen håller uppdaterade om information. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy, meddelar vi dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller avslöjar Det.