top of page
Skärmavbild 2023-05-26 kl. 14.52.39.png

PROFESSIONELL OCH OBJEKTIV

EXPERTRÅDGIVNING

FÖR FAKTABASERADE BESLUT

Affärsmöte

Jag som grundat Breaking Boundaries Consulting är Britt Konnander. Bakom mig har jag lång erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt och förändringsprocesser i olika branscher. Min erfarenhet från de branscher och uppdrag jag haft var att nyckeln till lyckade omställningar ligger i att hitta fram till ett objektivt beslutsfattande.

Jag bestämde mig tidigt för att bygga ett bra nätverk och etablera samarbeten med andra seniora rådgivare med kompletterande erfarenhet och spetskompetens. Där föddes också idéen till Breaking Boundaries Consulting.

 

Jag och mina partners som utgör teamet på Breaking Boundaries Consulting är stolta över vår förmåga att få företagsledare att tänka nytt och innovativt.

 

Vi hjälper företag att effektivisera processer, förbättrar affärsstrategier och inför nya affärsmodeller och bidrar till innovation och tillväxt.

I vår Programstyrningsmetodik länkar vi Effektstyrning, Projektstyrning och
Förändringsledning. Att verka i gränslandet mellan IT och Verksamhet är vår styrka.

Resultatet

Vi utgår alltid från effektmålen, prioriterar insatserna mot dessa för maximalt affärsvärde och säkrar att alla kritiska områden för effektstyrning täcks i varje fas.

 

Vi hjälper våra kunder att nå sina mål men framförallt ligga i framkant.

Vi skapar din framgång

Som företagsledare kan det vara svårt att ta sig tid för större förändringar. Om du står nära din verksamhet kan det också vara svårt att förhålla sig objektivt  till tidigare beslut och projekt som kanske krävt mycket arbete eller stort engagemang. Andra faktorer är internpolitik och brist på resurser.

 

Breaking Boundaries Consulting har redan hjälpt många kunder överkomma de hinder som bromsat deras utveckling. Vår samlade erfarenhet och framgångshistoria spänner över många olika branscher och problemställningar.

Idag förändras omvärlden i en allt snabbare takt, vilket ställer höga krav på både individer och organisationer. Förändringsvilja och förmåga till snabb anpassning är ett måste för att uppnå framgång.

 

Breaking Boundaries Consulting fungerar som din partner, bollplank och extra resurs när du behöver ta fram en ny strategi eller genomföra förändringar i organisationen för att göra dig och ditt företag framgångsrika.

 

Kort sagt, vi erbjuder det du behöver för att bygga ett framgångsrikt företag med tillväxt!

Vår vision

Vår mission  på Breaking Boundaries Consulting är att hjälpa våra kunder och konsulter att  att utnyttja sin  fulla potential för att skapa förändringar med varaktiga resultat i den volatila värld.

 

Vår mission 

Vår mission  på Breaking Boundaries Consulting är att hjälpa våra kunder och konsulter att  att utnyttja sin  fulla potential för att skapa förändringar med varaktiga resultat i den volatila värld.

Vi bidrar till vår vision genom att skapa en arbetsplats som vi själva, som konsulter  drömt om. 

Vi anser att varje människa och företag har en fantastisk potential. Genom att ta tillvara på din personal och företagets styrkor vill vi hjälpa dig som kund att förverkliga dina ambitioner och maximera dina chanserna att uppnå de strategiskt uppsatta mål.

Vår ledstjärna 

Breaking Boundaries Consulting brinner för att verkligen göra skillnad för våra kunder. Vår ledstjärna är att skapa varaktiga hållbara förändringar med affärsvärde som fokus i alla våra uppdrag.

mission_statement
about_britt

Om Britt

Jag har stor erfarenhet av att både arbeta som linjechef i olika organisationer, men också som extern rådgivare till företag. Det som har gjort att jag utmärkt mig är ett ständigt driv att utveckla både företag och individer för att uppnå bättre resultat.

 

Jag anser att alla företag har förbättringspotential och det jag brinner för är att vara med om att förverkliga den.

 

Jag har arbetat med många olika verksamheter, från produktutveckling och inköp till marknadsföring, försäljning och administration. Tyngdpunkten har legat på system implementation och produktutveckling och ledarskap på olika nivåer – allt från projektledning, till ledarskap i divisioner, dotterbolag eller på koncernnivå.

Under åren som gått har jag haft möjlighet att träffa många företagsledare, organisationer och verksamheter som jag stöttat och hjälpt i deras utveckling, både på individ- och företagsnivå.

 

Jag hoppas och tror att du kommer att bli en av dem.

our_values

Våra kärnvärden

noun_Ear_1429947-2.png

Varje kund är unik när det gäller förutsättningar och möjligheter. Därför lägger vi stor vikt vid att lyssna in och lära oss om er organisation och företagskultur. Vi har ett holistiskt synsätt med fokus både på människorna i organisationen och era kunder.

Varje lösning vi tar fram är skräddarsydd och anpassad utifrån de specifika utmaningar du står inför. På så sätt garanterar vi att du och ditt företag uppnår bästa resultat.

noun_Microphone_856589-2.png

Vi vågar utmana och ifrågasätta status quo. Vi hjälper dig att se din verksamhet med nya ögon och hitta annorlunda, kreativa lösningar.

Steg för steg hjälper vi ditt team att växa starkare för varje hinder och utmaning ni möter och sedan övervinner.

Tillsammans med Er gör vi det omöjliga möjligt.

LYHÖRDHET

MOD

noun_connection_741954-2.png

ENKELHET

Vi strävar efter enkelhet i alla processer och aktiviteter.

Genom att förenkla bryter vi ned hinder och begränsningar. Vi riktar in oss på smarta lösningar, eftersom den enkla lösningen är ofta den rakaste vägen mot målet.

 

Rak, enkel kommunikation är också viktig, eftersom den minimerar risken för missuppfattningar och förseningar och ökar sannolikheten att uppnå de önskade resultaten.

noun_responsibility_1873912.png

Att ta ansvar är första steget mot framgång. Vi på Breaking Boundaries Consulting tar ansvar för alla våra handlingar, genom att:

  • Vi fokuserar på smarta lösningar och resultat

  • Vi deltar i diskussioner och stödjer fattade beslut och strategier

  • Vi involverar andra i beslut och planer för god förankring

  • Vi håller våra löften och åtaganden

  • Vi hjälper människorna i ditt team att utvecklas och lyckas

 

Vårt ansvarstagande speglar vad ditt företag behöver för att lyckas.

 

Med den som ledstjärna kan vi hjälpa dig att nå dina mål.

network

ANSVAR

Nätverk

För dig som kund

Breaking Boundaries Consulting erbjuder dig som kund ett professionellt nätverk av kvalificerade projektledare, seniora konsulter och specialister.  Varje medlem i vårt nätverk är en entreprenör, konsult eller affärsutvecklare.

 

Vi samarbetar också med andra konsultbyråer som delar vår grundsyn. Genom att kombinera våra färdigheter kan vi hjälpa dig på din framgångsresa.

Vi erbjuder seniora konsulter inom alla kritiska kompetensområden för att säkra effektstyrning från strategi till förvaltning. 

Våra verksamhetsområden är: strategi, ledning & styrning  verksamhetsutveckling , effektdriven förändringsledning

 

Roller vi bemannar

VI tar ansvar  för genomförande av både stora och små initiaitiv som påverkar hela eller delar av våra kunders verksamhet - från strategi till effekthemtagning.

 

Många av våra konsulter som vi samarbetar med  har specialist kompetenser inom två kompletterande områden exemplevis process utveckling och kravledning eller program- och förändringsledning.

Vårt primära syfte är inte att generera uppdrag och timmar, utan att fokusera på kvalitet och måluppfyllelse.

 

Utmana oss idag!

Skärmavbild 2023-05-12 kl. 09.26.33.png

Vill du ingå i vårt nätverk?

Vi letar alltid efter experter som kan vara med och utveckla våra kunders verksamhet. 

Delar du vår mission och värderingar?

Då kanske BBC Konsultnätverk är något för dig!

BBC konsultnätverk består av fristående managementkonsulter och konsultfirmor med gedigen management- och specialistkompetens som ser det som fördel att samarbeta för att stärka erbjudandet mot kund.

En del av konsulterna är generalister, andra är specialister. Några fokuserar på ledarskap, andra på projektledning,  coachning eller verksamhetsledning. 

 

Gemensamt för alla är gedigen erfarenhet,  hög professionalism och ett brinnande intresse för utveckling av både individ och verksamhet.

Är du en entreprenör som vill utveckla din verksamhet och växa ditt nätverk? Hör av dig till oss. ​


Vi letar ständigt efter duktiga och kreativa individer som vill ingå i vårt nätverk.

 

Bli en i nätverket!

Genom att skicka meddelandet så godkänner du vår dataskyddspolicy.

Tack för ditt meddelande, vi återkommer till dig så snart vi kan!

bottom of page