top of page
  • Britt Konnander

Troligen den största big room planningen digitalt

Uppdaterat: 23 feb. 2023
Nöden har ingen lag. Antingen anpassar du dig eller så går du under. Det enda som är konstant är förändring. För några månader sedan började jag mitt uppdrag på Tele2. 3 dagar efter min onboarding vändes allas liv upp och ner i samhället på grund av Covid 19.


På kort tid var vi alla tvungna att ställa om, tänka om och göra annorlunda.


Skillnaden som gör skillnad, varför vissa lyckas och andra inte ligger mycket i, hur adaptiva, snabba, nyfikna, flexibla, modiga och målfokuserade vi är både som individer och företag. Det som gjorde mig mest imponerad var när Tele2 på mindre än två veckor kunde ställa om och köra den största Big Room Planing någonsin remotely. 1 000 personer deltog via Teams, Miro, och Jira i planeringen av 10 veckors sprinten. Well done Tele2! Detta är ett bevis att människor kan göra underverk tillsammans.


Även om Pandemin är negativ i sig så har det skapat nya innovationer, ändrat vårt sätt att vara och tänka men också göra. Läs gärna om Tele2s digitala resa av Big Room Planing och inspireras av deras erfarenheter. Vill du veta mer kontakta Marika Skytte af Sätra och Inger MarshallAvslutningsvis ett ordspråk att minnas.... "Tempora mutantur, nos et mutamur in illis" - Tiderna förändras, och vi förändras med dem.

0 kommentarer

Comments


bottom of page